WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Proost Lier  16 - 4  (10-0)

DATUM 14-04-2006  21:15

DOELPUNTEN 1ste helft: 1-0 Edwin Grunholz, 2-0 Edwin Grunholz, 3-0 Edwin Grunholz, 4-0 Tim Vergauwen, 5-0 Edwin Grunholz, 6-0 Edwin Grunholz, 7-0 Roy Michiels, 8-0 Edwin Grunholz, 9-0 Zoubair El Bouchtati, 10-0 Edwin Grunholz
2de helft: 10-1 Wim De Ceuster, 10-2 own-goal, 11-2 Zoubair El Bouchtati, 11-3 Benny Marien, 11-4 Jurgen Jacobs, 12-4 Raf Govers, 13-4 Edwin Grunholz, 14-4 Edwin Grunholz, 15-4 Edwin Grunholz, 16-4 Edwin Grunholz

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Roy Michiels (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Tim Vergauwen, Tom Gijsbrechts (d)

Edwin Grunholz scoort 100ste doelpunt voor Krijnen Keukens Malle
In een bomvolle Sporthal Berckhoven groeide de derby tussen Krijnen Keukens Malle en Proost Lier uit tot een waar doelpuntenfestijn en een heuse Edwin Grunholz-show. De topschutter van Krijnen Keukens Malle begon aan de wedstrijd met 92 doelpunten op zijn teller en dus hadden de supporters niet verwacht dat hij in deze wedstrijd al de magische kaap van 100 doelpunten zou bereiken. Maar toen Edwin Grunholz na 3 minuten in de wedstrijd al een hattrick had gescoord, werd meteen duidelijk dat het toch een bijzondere Futsal-avond zou kunnen worden. Krijnen Keukens Malle ging immers gewoon door op hun elan. Na eerst nog de 4-0 op een presenteerblaadje te leggen voor Tim Vergauwen vergrootte de grootmeester himself de voorsprong in de 8ste minuut tot 5-0 en 6-0. Halfweg de eerste helft benadrukte kapitein Roy Michiels het overwicht van de thuisploeg door het verschil op 7 doelpunten te brengen. In de 13de minuut scoorde Edwin Grunholz zijn zesde van de avond en 5 minuten later bracht verdediger Zoubair El Bouchtati zijn team op een 9-0 voorsprong. Met nog 1 minuut te spelen en zijn 99ste goal, zette Edwin Grunholz nog voor rust de dubbele cijfers op het scorebord. Het is duidelijk dat Proost Lier, in deze eerste helft, werd overklast door Krijnen Keukens Malle.

Na rust werd wel duidelijk dat er meer dan 1 ploeg op het veld stond want de bezoekers uit Lier profiteerden van het feit dat de spelers van Malle wat gas terug namen en scoorden hun 1ste doelpunt via Wim De Ceuster. De 10-2 kregen ze zelfs cadeau van Krijnen Keukens Malle. In de 27ste minuut bracht Zoubair El Bouchtati met zijn 2de doelpunt de stand op 11-2 maar even later bezorgden de 11-3 van Benny Marien en de 11-4 van Jurgen Jacobs weer een sprankeltje hoop voor Lier. De supporters van Krijnen Keukens Malle waren niet onder de indruk van deze kleine Lierse remonte maar de vraag “Wanneer scoort Edwin zijn 100ste doelpunt?” hield hen meer bezig. Dat doelpunt liet echter nog even op zich wachten want in de 31ste minuut was het Raf Govers die de voorsprong weer vergrootte voor KK Malle. Twee minuten later was het dan eindelijk zover, na een individuele actie trapte Edwin Grunholz zijn 100ste doelpunt van het seizoen binnen. En daarmee deed hij het kunststukje dat hij ooit al eens bij TLR Antwerpen verwezenlijkte, nog eens over. Met nog 3 doelpunten in de slotfase van de wedstrijd zette hij de kroon op een schitterende wedstrijd, of beter een schitterend seizoen. Coach Frank Belmans liet ook zijn doelman Norbert Laenens delen in de glorie door hem een applausvervanging te gunnen, nota bene tegen zijn toekomstige club.
Maar naast Krijnen Keukens Malle die deze thuiswedstrijd uiteindelijk met 16-4 wonnen, was er nog een grote winnaar in Sporthal Berckhoven die avond, en dat is… het publiek die opnieuw hebben genoten van een avondje Malle !